Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Hjemme alene

Publisert: Lørdag 2007-11-10.

Thea er borte denne uken, hun er på charterreise til solen sammen med en venninne, så jeg er hjemme alene. Hun reiste mandag morgen, men det er ikke før i går og i dag som jeg virkelig merker det, i uken har jeg holdt meg opptatt med vin, kvi…øh, med brettspill, flytting og mer brettspill. Nå når jeg har en dag uten planer så merker jeg hvor tomt det er å være alene.

Thea, kom hjem snart!

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2007-11-10 20.32.13 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ***************.cust.tele2.se

"Min fru har rest till Mölle" som Povel Ramel sjöng i Gräsänkling-blues.

  • Datum: 2007-11-11 09.29.44 CET
  • Namn: Storebror
  • Sänt från: **********.35-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se

Du kan få byta med mig.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se