Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Essen 2007

Publisert: Lørdag 2007-10-20. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Precis som förra året är jag på besök på spelmässan i Essen i år, denna gång tillsammans med Allan och Thomas, båda ex-kollegor från Opera. I skrivande stund är jag en sväng i Dortmund hos Axel, också en ex-kollega, och hans fru Kerstin, medan Allan och Thomas sitter i hotellobbyn och provspelar Starcraft: The board game som Allan stod i kö för strax efter att mässan öppnade på torsdag förmiddag.

Jag hade tänkt skriva en mer detaljerad mässrapport när jag kommer hem, så än så länge får ni hålla till godo med bilder, bland annat första dagens och andra dagens inköp, mina egna alltså.

Denne artikkelen er referert i: A picture says more than a thousand words samt Essen 2009.

Kategorier: reiser, spill. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2007-10-20 23.30.39 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ****************.swipnet.se

Många schyssta bilder, och säkert roliga spel också, bara man har någon att spela dem med. :-/ Tills dess jag träffar några som skulle kunna tänka sig att offra en kväll med ett brädspel (och utan att det blir suparfest av alltihop) får jag nöja mig med gamla datorspel. Det är inte det sämsta, fast jag drar mig för att bjuda när ett enstaka spel närmar sig 50-70 Euro + frakt, oavsett hur gärna jag vill ha det.

  • Datum: 2007-10-22 15.56.34 CEST
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: 146.59.57.**

Jo, det största problemet är att hitta någon att spela med, men som tur är är jag lyckligt lottad och har två spelgrupper som jag spelar spel med i stort sett varje vecka. Det borde väl inte vara helt omöjligt att dra ihop ett gäng på fyra-fem personer som gillar brädspel i Västerås, vi gjorde det ju på högskolan?

  • Datum: 2007-10-22 16.44.20 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.business.telia.com

Nä, det går säkert. Det finns ju föreningar som håller på med sådana spel som jag skulle kunna söka mig till om jag var riktigt sugen. Helst vill jag spela med folk jag redan är bekant med, och som jag har även andra intressen med. Å andra sidan fyller jag mina dagar, kvällar och nätter ändå så det kanske skulle bli en prioriteringsfråga hur mycket spelande jag skulle hinna och orka med.

Den där kommentaren om "random Korean game" tyckte jag var kul. Var det gott om sådana, och alla spel såg ungefär lika ut? :-)

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se