Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Ordning i kaoset

Publisert: Torsdag 2007-08-23.

Hvor mange ganger har jeg ikke irritert meg over at jeg ikke funnet akkurat den CD-en jeg ønsket å lytte til? Okay, kanskje ikke så ofte i det siste siden mye av musikken jeg lytter på fins i mp3-format på datamaskinen, men dog. Nå er det slutt med det, siden jeg uansett har vært tvungen å være hjemme to formiddager grunnet ett-årsbefaring av baderommet vårt så er nå CD-hyllen nemlig ordnet etter bokstav. Vi får se hvor lenge det varer, jeg er bedre på å ordne ting enn å beholde ordningen.

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2007-08-24 17.50.56 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.business.telia.com

Ack! Det där dilemmat hur man ska sortera: efter artistens namn, efter genre, efter albumnamn, efter skivbolag, efter utgivningsår, efter vilken man tror sig lyssna oftast på? Tur att jag fortfarande bara har ett 30-tal musik-CD, varav de flesta heminspelade (ej kopierade från annan CD).

Apropå badrum, står jag som sagt inför en stamrenovering och räknar med att mitt badrum blir uppbilat till mars 2008, eller något senare om det uppstår problem.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se