Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Tromsø

Publisert: Tirsdag 2007-08-21.

Siden det var en stund siden vi sist traff dem tok vi en «oval weekend» og besøkte Theas bror med familie som bor i Tromsø. Dette er tredje gangen jeg er der, men de to tidligere gangene har jeg vært der på senhøsten/begynnelsen av vinteren, dette var den første gang jeg har vært der på sommeren, til tross for at vi misset det riktig fine sommerværet som har vært der oppe under sommeren (og som vi ikke har sett så veldig mye av her nede, men det begynner å se litt lysere ut nå).

[View of Tromsdalen och Tromsø]
View of Tromsø (upper) and Tromsdalen/Kvaløysletta (lower).

Jeg har tatt ut ferie og Thea hadde en langhelg, så vi reiste opp allerede på torsdag kveld og var ikke tilbake før sent i går kveld, det føles som vi har vært borte en stund. Men så har vi også hatt tid til å gå rundt på byen to dager, besøke Arktismuseumet Polaria, klatre i berg og ta Fjellheisen ned igjen, se en atten kilo tung kveite som Theas brors kompis Marek fanget, lunsje med Eirik og Marianne, ta noen bilder, men først og fremst tilbringe tid med Theas familie.

Denne uken tenker jeg «feriere» hjemme.

Kategorier: bilder, livet, reiser. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se