Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Noe å gjøre i Oslo på en lørdag

Publisert: Lørdag 2007-08-18.

Lathet og tekniske problemer har forsinket denne bloggartikkelen litt, men lørdag for 14 dager siden tok jeg veien forbi Rådhusbrygga ved Aker brygge i Oslo, det var nemlig tid for Summer Splash. Evenemanget bestod av to deler, dels en musikkdel som jeg ikke var så veldig interessert av, med derimellom, ved hver hel time, hadde Norges wrestlingforbund gratisshow.

Så jeg var der, og jeg både tok bilder og prøvde å filme litt med digitalkameraet mitt. Bildene ble bedre enn filmen, det er tross alt egentlig en kamera for stillbild, men nå har jeg ihvertfall for første gang sendt inn en film til YouTube. Så utrolig web to komma null jeg føler meg nå.

Kategorier: Internett, livet, pekere. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se