Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

NärCon 2007

Publisert: Mandag 2007-08-06. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

NärCon 2007 gick tydligen av stapeln i helgen. Jag har inte varit där sedan 2005, utan satsar istället på att stilla min brädspelshunger genom att åka till spelmässan i Essen i oktober istället, och så spelar jag ju regelbundet brädspel med kompisar upp till två gånger i veckan numera. Och så vet jag inte riktigt om jag orkar med ett konvent längre, det kanske är bäst att lämna sådant till den yngre generationen :-)

Kategorier: spill. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2007-08-06 17.17.16 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.business.telia.com

Två gånger i veckan på regelbundna tider? Blir det två korta (normallånga) eller mastodontlånga partier ändå?

Nyligen började jag förresten titta på några auktioner med BloodBowl-material, och var nära att bjuda. Sedan slog det mig att jag ändå inte har någon att spela med/mot, så det vore inte mycket att ha. I händelse att figurerna ännu är omålade ska man också helst måla dem. Jag känner inte till anledningen varför GW mer eller mindre strypte tillgången - i alla fall i leksaksbutiker - till i min vetskap deras enda sällskapsspel. Kanske de hade svårt att hitta köpare; vanliga brädspelare blir "avskräckta" av Warhammer, medan de trogna figurspelarna tyckte att ett fotbollsspel var för mesigt?

  • Datum: 2007-08-07 11.12.38 CEST
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: *******.opera.com

Torsdagkvällar spelar jag med ett gäng från jobbet, det blir både brädspel och Wii-spel, lite beroende på vad vi känner för. Söndagar spelar jag med en spelgrupp här i Oslo som jag fått kontakt med via Internet, och då blir det brädspel för hela slanten, från klockan elva och ibland fram till sent på kvällen (av och till med ett och samma spel hela dagen).

Figurspel har jag aldrig riktigt haft någon önskan om att prova på, så jag låter bli.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se