Skip past introduction.

WolfBlog

Reflections from a Swede in Norway.

Here you will find my small graffiti board where I write about things I come to think about.

In my blog, I write about the general unfairness of life, about spam mail, vintage computers, board games, Norwegians, current and not-so-current affairs, technology and whatever else occurs to me — in other words, a glorious mess. All opinion expressed here are of course my own, and all similarities with any living people is of course intentional.

These pages are using automatic language selection, if you prefer to read in Swedish, please use this page instead. See the help for info on how to make your web browser select the correct language automatically. A monthly overview is also available.

All text and pictures © copyright Peter Krefting, unless otherwise noted. More about the author.

NärCon 2007

Published: Monday 2007-08-06. Not available in English (automatic translation).

NärCon 2007 gick tydligen av stapeln i helgen. Jag har inte varit där sedan 2005, utan satsar istället på att stilla min brädspelshunger genom att åka till spelmässan i Essen i oktober istället, och så spelar jag ju regelbundet brädspel med kompisar upp till två gånger i veckan numera. Och så vet jag inte riktigt om jag orkar med ett konvent längre, det kanske är bäst att lämna sådant till den yngre generationen :-)

Categories: games. Share: Facebook, Google+, email

Comments

The article is older than a fortnight and has been closed for new comments.

Disclaimer: The comments are copyrighted by their respective authors. The web site owner takes no responsibility for the contents of the comments. Improper comments will be deleted.

  • Datum: 2007-08-06 17.17.16 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.business.telia.com

Två gånger i veckan på regelbundna tider? Blir det två korta (normallånga) eller mastodontlånga partier ändå?

Nyligen började jag förresten titta på några auktioner med BloodBowl-material, och var nära att bjuda. Sedan slog det mig att jag ändå inte har någon att spela med/mot, så det vore inte mycket att ha. I händelse att figurerna ännu är omålade ska man också helst måla dem. Jag känner inte till anledningen varför GW mer eller mindre strypte tillgången - i alla fall i leksaksbutiker - till i min vetskap deras enda sällskapsspel. Kanske de hade svårt att hitta köpare; vanliga brädspelare blir "avskräckta" av Warhammer, medan de trogna figurspelarna tyckte att ett fotbollsspel var för mesigt?

  • Datum: 2007-08-07 11.12.38 CEST
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: *******.opera.com

Torsdagkvällar spelar jag med ett gäng från jobbet, det blir både brädspel och Wii-spel, lite beroende på vad vi känner för. Söndagar spelar jag med en spelgrupp här i Oslo som jag fått kontakt med via Internet, och då blir det brädspel för hela slanten, från klockan elva och ibland fram till sent på kvällen (av och till med ett och samma spel hela dagen).

Figurspel har jag aldrig riktigt haft någon önskan om att prova på, så jag låter bli.

| | Latest postings | This month | All months and categories

This page is best read on the Internet.

peter@softwolves.pp.se