Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Ny kamera

Publisert: Fredag 2007-07-06.

Etter at min gamle digitalkamera ble skadet forrige høst har jeg nå til slutt bytt til en ny. Jeg valgte en Canon PowerShot A550, og kamerat kom idag. Jeg tok noen bilder på en promenade og de er nå tilgjengelige på Flickr.

Kategorier: bilder, duppedingser. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2007-07-08 14.57.48 CEST
  • Namn: redtop
  • Sänt från: ************.bredband.skanova.com

verkar vara en bra kamera och fina omgivningar ni har där borta i Oslo. När får vi se dessa vyer i verkligheten?

  • Datum: 2007-07-08 20.33.35 CEST
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: *****.215.146.018.chello.no

Låt inte mig hindra er... :-)

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se