Skip past introduction.

WolfBlog

Reflections from a Swede in Norway.

Here you will find my small graffiti board where I write about things I come to think about.

In my blog, I write about the general unfairness of life, about spam mail, vintage computers, board games, Norwegians, current and not-so-current affairs, technology and whatever else occurs to me — in other words, a glorious mess. All opinion expressed here are of course my own, and all similarities with any living people is of course intentional.

These pages are using automatic language selection, if you prefer to read in Swedish, please use this page instead. See the help for info on how to make your web browser select the correct language automatically. A monthly overview is also available.

All text and pictures © copyright Peter Krefting, unless otherwise noted. More about the author.

Jag var där! Det finns bildbevis!

Published: Tuesday 2007-07-03. Not available in English (automatic translation).

Thea och jag var, tillsammans med hennes föräldrar, på besök hemma hos mina föräldrar i Ullersäter i helgen. Eftersom det trots allt är fem timmars bilfärd i båda riktningarna innebar det en övernattning, så totalt var vi i Ullersäter nästan tjugofyra timmar. Trots att lördagmorgonens biltur österut skedde i regn och blöta så klarnade vädret mirakulöst upp, så vi fick en fin lördagskväll med grill på uteplatsen och ett par partier kubb (som jag tyvärr måste tillstå att Sverige förlorade stort i mot Norge).

På söndagen var det auktion i Ullersäter, och jag var där, det finns det bildbevis på. Jag lyckades ropa in en finservis till oss, först en matservis i 46 delar, och så en kaffeservis i 51 delar (även om den blev 50 delar redan innan vi hann frakta den från området, men jag tror vi skall överleva det).

Categories: life. Share: Facebook, Google+, email

Comments

The article is older than a fortnight and has been closed for new comments.

Disclaimer: The comments are copyrighted by their respective authors. The web site owner takes no responsibility for the contents of the comments. Improper comments will be deleted.

  • Datum: 2007-07-03 13.42.59 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.business.telia.com

Om ni tappade något i marken, blev det inte snarare tio fler delar än en färre? Iofs, porslinsskärvor har man inte så mycket glädje av, om man inte är en hejare på att använda en limtub. Jag limmade fast ett avbrutet öra på en mugg hemma, och det slutade med att jag spillde en hel mugg hett te i knät när jag satt mig till ro framför datorn. Just den muggen fick som straff dö hammardöden på balkongen.

| | Latest postings | This month | All months and categories

This page is best read on the Internet.

peter@softwolves.pp.se