Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Den där ”revolutionerande” telefonen från Apple

Publicerad: Fredag 2007-06-29.

Apples nya satsning på mobiltelefoner är extremt upphajpad i media, och släpps tydligen idag. Men vem vill egentligen ha en telefon som är tänkt att användas för att surfa på webben, men som inte stöder tredje generationens mobiltelefoni, UMTS, som har en stor skärm för att visa bilder och video, men som inte har stöd för bildmeddelanden, MMS, eller videosamtal, och där det dessutom varken går att byta batteri eller SIM-kort? Inte jag, i alla fall. Gör om, gör rätt, så kanske det blir intressant. Men ser snygg ut, det gör den, men det räcker inte.

Detta inlägg refereras i: Opera Mini för Jesustelefonen, En ny så’n där revolutionerande telefon, igen samt Om du nu ska skräpposta på svenska.

Kategorier: kverulans, prylar. Dela: Facebook, Google+, e-post

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se