Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Ikke styremedlem lenger

Publisert: Torsdag 2007-05-31.

Borettslaget for huset jeg og samboeren min bor i er organisert som et aksjeselskap. Et spesialisert aksjeselskap, forsåvidt, men som vanlige aksjeselskap har det et styre, og det har jeg vært medlem i (vara, forsåvidt) under året som har vært, men siden vi har planer om å flytte videre har jeg ikke stilt til omvalg, og er nå ikke lenger medlem. Det har vært en interessant og lærerik opplevelse å se hvilken slags beslutninger som blir tatt i et såpass lite selskap (tre ordinære styremedlemmer og ingen ansatte) og hva man må gjøre for å ta vare på et helt hus fult med folk.

Kategorier: jobb, livet. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se