Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Mindre bra timing

Publisert: Fredag 2007-05-04. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Med min sambo borta så hinner vi inte träffas mer än i helgerna, så då är det lite dålig timing att jag skall bort den här helgen samtidigt som hon kommer hem till Oslo. Men är det CasselLAN hos Rolle så är det, om jag missar det är det ett år till nästa gång, och det kan vi ju inte ha något av. Dessutom tänkte jag ta chansen att hälsa på min bror med familj i Kumla på vägen, det var en stund sedan sist. Det är ett helt utmärkt sätt att dela upp en lång tågresa i mindre delar, Oslo-Kumla i eftermiddag, och Kumla-Stockholm imorgon.

Kategorier: reiser. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se