Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Kjapp leveranse

Publisert: Torsdag 2007-05-03.

Siden jeg har noen relativt lange togreiser framover tenkte jeg at det var på tide å kjøpe meg noen nye spill til Nintendo DS‘en min for å fordrive tiden med. Når jeg så at det var kommet et nytt spill med Phoenix Wright så tok jeg sjansen og kjøpte både første og andre del, siden jeg likte del én når jeg prøvespilte den en tid tilbake. Allan anbefalte at jeg skulle prøve Absolutt spill, som holder en ok prisnivå og dessuten leverer raskt, så det gjorde jeg. Jeg bestilte spillene på mandag ettermiddag, tirsdag var første mai og dermed rød dag, og på onsdag ventet spillene på meg i postkassen min. Veldig kjapt jobbet, derfra kommer jeg sannsynligvis å handle igjen!

Kategorier: Internett, spill. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2007-05-03 18.07.29 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ********************.telia.com

Jag lade vinnande bud på en osedd 10 Mbps nätverkshubb förra fredagen. Kanske en vanvettsaffär, men jag bjöd bara 1 kr så det blir "bara" frakten jag betalar för. Säljaren hörde inte av sig under hela helgen, så i måndags e-postade jag honom. Igår svarade han att han letar efter en lämplig kartong att förpacka den i. Hoppsan, exakt hur stor eller otymplig kan en 16-portars hubb vara? Jag hade hoppats att den var 2x8, men förmodligen är den 1x16. Sedan dess har jag inte hört något mer, så i morgon har det gått en vecka efter auktionens slut och leveransen fortfarande oklar.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se