Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Fullversjon av Opera for Wii ute nå

Publisert: Torsdag 2007-04-12.

Ikke nok med at Opera 9.20 for Windows, Mac OS og Linux/Unix ble sluppet i går, i natt kom også fullversjonen av Opera for Nintendo Wii, også kjent som Internet Channel. Skynd deg å laste den ned, Internettkanalen er gratis å hente fram til juni. Jeg vet ihvertfall hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem etter jobb i dag.

Denne artikkelen er referert i: Nå tilpasset TV-baserte nettlesere.

Kategorier: Internett, jobb, programvare. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se