Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

På fjernsyn

Publisert: Torsdag 2007-03-22.

I kveld har jeg vært på innspillingen av morgendagens Nytt på nytt. Jeg har snakket om det over en lenger tid, men til slutt fikk min kjære samboer nok av det ikke ble noe av det, og kjøpte to billetter til innspillingen ikveld. Dessverre er hun bortreist, så jeg måtte gå dit uten henne, og siden alle andre jeg spurte om de ville være med ikke kunde eller var interessert så ble det slik at jeg sendte ut et brev på en postliste på jobben og fikk med en kollega med meg. Det var lenge siden jeg sist var på en stor tv-innspilling, men det er definitivt noe jeg burde gjøre oftere.

Deltakerne ikveld var en sportreporter fra NRK og en trompetist. Jeg hadde aldri hørt om den sistnevnte, men tilfeldigvis så spiller kollegaen som var med i et amatørkorps og visste akkurat hvem Ole Edvard Antonsen er. Dessuten så viste det seg, etter programmet, at han visste hvem lillebroren til kollegaen min var, de har tydeligvis spillet sammen. Noen ganger er verden liten.

Programmet som blir sendt er en halv time langt, mens innspillingen varte i halvannen time. Det var en del under beltet-humor, som sannsynligvis kommer til å bli redigert bort, men det skal bli interessant å se hva som i øvrig blir bortredigert siden det var flere av vitsene som spilte på hva som hadde blitt sagt tidligere. Hele programmet ble spilt inn i et strek uten stopp og omtak, jeg antar at man må gjøre det med denne typen av programmer. Det var kun en replikk de måtte spille inn på nytt etterpå, sannsynligvis fordi vi lett på feil plass, eller noe i den stilen. Dessuten var det interessant å se at poenggivingen faktisk har en kobling til hvem som vinner de forskjellige oppgavene, det er antageligvis slik at det er en del av oppgavene som vi ikke får se i TV som tros alt gitt poeng.

NRK 1, fredag, 20:55

Kategorier: livet, media. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2007-03-23 00.59.41 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ****************.swipnet.se

Jag känner också igen det namnet, såpass mycket att jag visste att han är norrman och solotrumpetare, men jag har nog aldrig hört honom spela. Han var solist med Västerås Sinfonietta hösten 2005.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se