Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Déjà vu

Publisert: Torsdag 2007-01-04. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Filmåret inleddes på nyårsdagen med att jag gick och såg på Déjà vu medan min flickvän gick på någon slags romantisk komedi som gick samtidigt. Jag såg en trailer för filmen förra gången jag var på bio och tyckte den verkade lämplig som en förströelse, och jag fick helt rätt.

Filmen utspelar sig i New Orleans efter Katrinas härjningar, där en färja sprängs i luften i ett terrordåd. Polisen Doug Carlin (Denzel Washington) börjar undersöka dådet och blir kontaktad av en FBI-agent (Val Kilmer) som förklarar att man fått tillgång till en ny teknik som gör det möjligt att i realtid se 4½ dag tillbaka i tiden. Men är det mer än bara ett sätt att se tillbaka i tiden?

Inte världens bästa film, men gillar man enkel science fiction-aktig underhållning så kan den vara sevärd. Jag gillar egentligen inte konceptet tidsresor på film, men här lyckas man kommit undan med utan att det känns konstigt. Jag kommer dock knappast att köpa filmen på dvd, även om jag är lite nyfiken på ett par detaljer från början av filmen, efter att ha sett slutet på den, men de får jag väl kontrollera när filmen kommer på tv.

Kategorier: film. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se