Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Happy feet

Publisert: Tirsdag 2006-12-19. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Julens sötaste film måste nog vara Happy feet som är kul både för små och stora barn (där jag nog måste räkna in mig själv i den sistnämnda kategorin). Dessutom älskar jag datoranimerade filmer, även om jag inte längre måste se varenda datoranimerade film som kommer ut så ser jag ganska många om man jämför med hur många traditionella filmer jag ser.

Happy feet handlar om pingvinen Mumble, som visar sig inte vara som de andra kejsarpingvinerna, han kan nämligen steppa. Eftersom han är så annorlunda beger han sig ut på en egen resa där han får sällskap av ett gäng andra missanpassade pingviner, och tillsammans beslutar de sig för att rädda världen. Ungefär.

Även om det märks att det framförallt är en barnfilm så innehåller den flera bra budskap som är värda att repetera. Jag gillade filmen, men så är jag som sagt barnsligt förtjust i datoranimerade filmer. Om du också är det bör du definitivt se den här filmen. Jag såg den med engelskt tal, jag vet inte hur de dubbade versionerna är, men jag antar att de är mer barnvänliga, publiken på den engelska versionen var huvudsakligen vuxen.

Kategorier: film. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se