Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

TV-sendeskjema i mobilen

Publisert: Onsdag 2006-11-22.

AirTimes er et fortreffelig lite program jeg hørte tales om for noen måneder siden, men siden jeg den gang hadde en telefon som ikke hadde støtte for MIDP2 kunde jeg ikke kjøre det. Nå har jeg skaffet meg en ny mobiltelefon, så nå fungerer det.

[Skjermebilde fra AirTimes]
TV-sendeskjema med AirTimes.

Programmet oppdaterer sendeskjemaet ved å hente relativt små (noe som er bra med tanke på hva datatrafikk koster) XML-dokumenter med skjemaer i, hvoretter man kan lese dem i mobiltelefonen sin. Jeg har et lignende system på «intranettet» mitt hjemme, hvor jeg har TV-sendeskjema lagret i en database og kan vise dem som en nettside, men da må jeg sitte ved en datamaskin (eller min Nintendo DS, som jeg nå har skaffet nettleseren Opera for), mens jeg (nesten) alltid har mobilen i nærheten.

Nå er spørsmålet om det er mulig å få programmet til å liste norske kanaler og/eller om det fins et tilsvarende norsk program.

Kategorier: pekere, programvare. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Date: 2006-12-02 11.33.27 CET
  • Name: nthqlmerf zaonpybf
  • Posted from: 61.203.19.*** via ********.tk.mesh.ad.jp

hkteozb mocx ketch lsrm buvshr itla qhftg

  • Date: 2006-12-05 23.05.31 CET
  • Name: xynrwazhk grxbhaw
  • Posted from: *************.quickclick.ctc.net

plywnb dohnvqpt hlmodibf vhofx ytouaewkn xljid hszq

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se