Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Gammel produkt i ny innpakking

Publisert: Lørdag 2006-10-07.

For noen måneder sidan reklamerte Coca-Cola stort for å ha byttet ut aspartamet i Coca-Cola light til et nytt søtningsmiddel, sucralose (hvilket ihvertfall jeg synes smaker bedre). Denne uken har de igjen kjørt reklamert stort for en ny produkt, nemmlig Coca-Cola Zero (som jeg tror har vært tilgjengelig i andre land siden før), som et tøffere alternative enn Light.

Naturligvis måtte jeg prøve, men jeg var ganske skuffet når jeg oppdaget hva jeg hadde kjøpt – det var en sukkerfri Coca-Cola søtet med aspartam. Samme sak som den gamle Coca-Cola light alltså. Poeng til Coca-Cola for å ha klart å kjøre to store reklamekampanjer om nylanseringer og fortsatt pumpe ut samme gamle produkt&hellip:

Kategorier: mat. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Dato: 2006-10-08 11.30.46 CEST
  • Navn: Tiram
  • Vevsted: http://tiram.org/blogg/
  • Sendt fra: **.80-203-29.nextgentel.com

Forteller-Børge hadde en kommentar til den kampanjen:

http://blogg.forteller.net/2006/10/03/zero-sexism/

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se