Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Lukket modus

Publisert: Mandag 2006-08-28.

Ulempen med en dør man kun trenger å slå igjen for at den skal gå i lås er at det er mulig å låse nøklene inne. Da er jeg heldig at jeg verken trenger nøkler for å låse opp sykkelen, eller for å komme meg inn på jobben. Nå kan jeg bare håpe på at kjæresten min ikke trenger å jobbe over, og at hun ikke blir stående i trafikken alt for lenge i ettermiddag, slik at hun kan slippe meg inn når jeg kommer hjem…

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

Du står ikke ute i regnet og venter, håper jeg?

  • Datum: 2006-08-28 20.12.56 CEST
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: *****.209.237.007.chello.no

Nej då. Men självklart så jobbade hon över just idag. Hon jobbar fortfarande, så jag fick cykla en sväng förbi Rikshospitalet (som ligger en halvmil åt fel håll, räknat från jobbet) och låna hennes nycklar. Jag kom just hem, bara tre och en halv timme senare än vanligt :-)

  • Datum: 2006-09-01 14.32.42 CEST
  • Namn: David Hall
  • Vävplats: http://www.moonhouse.se/
  • Sänt från: ****************.telia.com

Ytterligare en fördel med flickvän antar jag.

  • Datum: 2006-09-01 17.47.22 CEST
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: 212.22.16.**

:-)

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se