Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Tatt av akvariet

Publisert: Fredag 2006-08-25.

Den har spredt seg som en farsott på kontoret og først syntes jeg det hørtes litt dumt ut, men nå har også jeg sett lyset og skaffet meg et simulert akvarium.

[Fisk i et simulert akvarium]
SimAquarium

Heldigvis trenger man verken å gi fiskene mat eller å rengjøre akvariet. Og så formerer seg fiskene som gale – jeg la programmet kjøre over natten og imorges var akvariet nesten fullt med guppier, dessuten hadde jeg fått penger nok til å kjøpe meg en delfin (men spør meg ikke hvordan man får plass med en delfin i et akvarium).

Søtt.

Kategorier: Internett, pekere, programvare. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2006-08-25 18.21.16 CEST
  • Namn: Maja
  • Sänt från: ***********.pp.htv.fi

Åh, vad bra! Jag som drömmer om ett akvarium (a.k.a. katt-tv), men jag skulle aldrig orka med algerna och dammsuga bottnen och fisksjukdomarna. Tack för tipset!! :)

  • Datum: 2006-08-25 22.24.56 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.2.cust.bredband2.com

Det går säkert att genmanipulera fram mikrodelfiner. De äter väl däremot fisk.

  • Datum: 2006-08-28 12.26.13 CEST
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: *******.opera.com

Det går att köpa pirayor, men jag tror inte att de äter andra fiskar. Det är ett väldigt fredligt akvarium :-)

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se