Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Ulogisk

Publisert: Lørdag 2006-08-05.

Her betaler man dyre penger for å være medlem på et gym for å komme i bedre kondisjon, og hva er det man finner fram når man skal montere en enkel CD-hylle fra IKEA?

Akkurat, selvsagt den elektriske skrutrekkeren. Jeg innså dog det dumme relativt kjapt og hentet den muskeldrevne skrutrekkeren isteden. Det føles litt som om jeg hamnet i samme situasjon som jeg så på et fotografi fra et gym i Los Angeles; det lå oppe på en liten høyde – så man hadde montert rulletrapp slik at folk ikke trengte å bruke så mye energi på å komme seg inn…

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2006-08-06 12.05.24 CEST
  • Namn: Storebror
  • Sänt från: **************.bredband.comhem.se

hehe... så rätt....

  • Dato: 2006-08-15 22.46.00 CEST
  • Navn: Tiram
  • Vevsted: http://tiram.org/blogg/
  • Sendt fra: **.80-203-106.nextgentel.com

Jeg har en dings fra Black & Decker som både skrur og borer, som jeg riktignok ønska meg først og fremst for borefunksjonaliteten, men den kommer godt med når skruene i BBB-reoler skal trekkes skikkelig til. De skruene sitter så knotete til at det er vanskelig å stramme dem ordentlig (det er dårlig med plass til henda inni der), og stramme må skruene være om hylla skal stå støtt.

Men ellers klarer jeg meg fint med en vanlig "muskeldrevet" skrutrekker, ja:)

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se