Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Evighetsballongen II

Publisert: Fredag 2006-07-14.

Selvsagt så begynte den første ballongen å skrumpe sammen rett etter at jeg skrevet om den her i bloggen, også om jeg synes det var imponerende at den klarte å holde ut i drøye halvannen måned. Nå har jeg tydeligvis fått en ny ballong, plutselig hang det en ny på kjøleskapet…

[Hvit ballong]
Evighetsballongen II – klarer den å holde ut like lenge?

Kategorier: bilder, livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2006-07-15 11.18.13 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.2.cust.bredband2.com

Ska jag skicka en mp3:a på Ballongdansen? :-)

  • Dato: 2006-07-16 10.48.04 CEST
  • Navn: kjæresten
  • Sendt fra: *****.209.236.091.chello.no

det hadde denne delen av samboerparet satt stor pris på! peter- det er bare å ta fram dansefoten, jeg har ballongene klare til du kommer hjem....

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se