Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Temperatursänkning

Publisert: Tirsdag 2006-07-11. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Jag tycker om sommaren, efter en skandinavisk vinter är det trevligt att få se solen och kunna gå lättare klädd, men jag har lite svårt för när det blir allt för varmt, så därför uppskattar jag att vi har i Oslo har fått lite regn och att temperaturen gått ned från runt trettio grader till tjugo. När det är mellan ungefär nitton och tjugotre grader tycker jag det är som bäst, jag kan gå klädd i kortbyxor och kortärmad tröja, samtidigt som jag inte börjar svettas när jag till exempel cyklar till jobbet på morgonen. Idag var det drygt sexton grader på morgonen, vilket är en helt perfekt temperatur att cykla till jobbet i.

Nu börjar semestern närma sig, det skall bli trevligt. Det kan bli ganska långsamt att jobba i juli när det är så många andra borta på semester.

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2006-07-13 20.08.43 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.2.cust.bredband2.com

I akvarieböckerna brukar det stå vid vilka temperaturer på vattnet som fiskarna trivs bäst. För den glade laxen Peter gäller alltså 19-23 grader (i luften, vattnet kanske får vara något varmare?).

Jag läste att härom veckan var det rusning efter billiga bordsfläktar. Själv funderade jag på en takfläkt för några år sedan, men det har inte blivit av trots att de är ganska billiga att köpa.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se