Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Toys, toys, toys

Publisert: Torsdag 2006-07-06.

Så mange nye leketøy, så liten tid. Greit da at det ikke er langt til ferien, slik at man har litt fri tid over til å egne til de tekniske mesterverkene. Regn med at jeg kommer til å blogge (enn mer) sporadisk under sommeren, også om jeg ikke kommer å avsløre mine eksakte reiseplaner.

[Sort Nintendo DS Lite med to spill, en sort MacBook og en USB-flashdisk]
Leketøy.

Denne artikkelen er referert i: Radioaktivitet, I tunes, you tunes, he/she/it tunes samt Pro.

Kategorier: duppedingser. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se