Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Premièrebadet

Publisert: Onsdag 2006-07-05.

Så har årets badesesong blitt offisielt innledet. Premièren skjedde igår kveld rundt klokken 19 i Storsjøen i Hedmark. Jeg hadde dessverre ikke med meg noen termometer, så jeg kan ikke rapportere temperaturen, men det var kaldt nok til at man fryste på veien i og varmt nok til at man ikke gjorde det når man vel var i. Idag er jeg tilbake i Oslo igjen, så idag blir det nok ikke mye til bading, dessverre.

Kategorier: bilder, livet. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se