Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

En fin dag

Publisert: Lørdag 2006-06-10.

Våkner opp til at solen skinner fra en klarblå himmel. Spiser frokost på bakgården i strålende solskinn sammen med min elskede samboer. Sykler ned til sentrum og handler sommersko. Treffer noen kompiser i en park på Bjølsen hvor vi sitter i skyggen under et tre og spiller Warrior Knights og griller pølser. Og som en fin avslutning går jeg og ser på fribrytingshowen NWF Byslagsmål: Hett blod. En fin dag.

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se