Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Ikke alene lenger

Publisert: Fredag 2006-03-24.

Jeg la akkurat merke til at jeg nå har en navnebror, softwolves.pp.se er ikke lenger den eneste i sitt slag, nå fins det også en softwolves.dk.

Domenen ble registrert for noen dager siden av Christian Bohr-Halling, som utfører den danske oversettelsen av Opera. Så ikke bare har Christian latt seg inspirere av domenenavnet mitt, han har dessuten, akkurat som jeg, en nettside om Opera.

Jeg skrev og spurte til Christan når jeg la merke til valget hans av domenenavn, og han innrømmer å ha blitt inspirert av navnet mitt, og lurte på om jeg har noe imot det. Men, nei, snarere omvendt, de sier at imitasjon er den reneste form av smiger, og så lenge alle på det klare med at det var jeg som var den første (jeg har brukt navnet Softwolves siden begynnelsen av 1990-årene), så bekommer det meg ikke i det hele tatt.

Spørsmålet nå er hvem som blir den første til å registrere softwolves.no og softwolves.com

Kategorier: Internett. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

 • Date: 2006-03-24 09.42.57 CET
 • Name: Chr. Bohr-Halling
 • Posted from: **********************.k813.webspeed.dk

Well, the Opera part isn't really up and running yet, but some day it will be (probably some time during the summer months). Only just begun considering layout and design (current status: http://opera.softwolves.dk/test/ - only layout, no contents - don't look at it in IE :-)

 • Datum: 2006-03-24 12.12.10 CET
 • Namn: Anders Carlsson
 • Sänt från: ******************.2.cust.bredband2.com

Eller i Spanien: softwolv.es

 • Datum: 2006-03-25 08.55.40 CET
 • Namn: Storebror
 • Sänt från: **************.bredband.comhem.se

Hmmm.... Det finns ju möjligheten att registrera www.softwolves.tm om jag minns rätt. Men efters som du är en sådan puritanistisk internettaliban så skulle väl du aldrig registrera det domännamnet?

 • Datum: 2006-03-25 12.46.46 CET
 • Namn: Peter Korkala
 • Vävplats: http://peter.korkala.se
 • Sänt från: ********************.tbcn.telia.com

Eller varför inte den "riktiga" svenska varianten: softwolves.se?

 • Datum: 2006-03-26 20.40.10 CEST
 • Namn: Peter Karlsson
 • Sänt från: *****.210.4.073.chello.no

Jag är privatperson, så pp.se passar mig helt perfekt :-)

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se