Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

gzip -9 min_lägenhet

Publisert: Onsdag 2006-03-01. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Allt är en enda röra, det står lådor överallt, en del tomma, en del fyllda och märkta med innehåll, vissa med två generationers tidigare innehåll överstruket och ersatt med ny text. Jag är inte på långa vägar färdig, men nu börjar det på allvar dra ihop sig. Om en vecka är det dags, då kommer flyttfirman och då måste allting vara packat och klart. Jag ser verkligen fram emot det.

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se