Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

«Den har stått der lenge»

Publisert: Mandag 2006-02-20.

Den har stått der lenge er ifølge kjæresten min den replikk jeg bruker oftest for tiden. Jeg har ikke selv lagt merke til at jeg sier det så ofte, men det kan nok helt sikkert være sånn at jeg har sagt det én gang eller tre. Det har snødd mye her i Oslo i det siste, ifølge noen er det rekordår for snø, og brøytebilene kan ikke helt holde tritt, de brøyter vekk snø og lager snøvoller rundt de biler og sykler som står parkert langs med veien, til ergrelse for eierne.

I denne situasjonen er jeg glad jeg ikke eier noen bil, og at jeg bor såpass nær jobben (ihvertfall enn så lenge) at jeg kan promenere når det er på sitt verste. Det store problemet er at de ikke får vekk den gamle snøen fra gatene før det kommer ny, hvilket til del kommer av at bilene står parkert langs med veikanten døgnet rundt (grunnet mangelen på parkeringsplassen). Nå har man ihvertfall prøvd å ta tak i det, på veien hjem idag lade jeg merke til at det er tidsbegrensede parkeringsforbud på de fleste gater, og når jeg stod og ventet på grønn lys ved fotgjengerovergangen passerte to lastbiler lastet fulle med snø som skal fraktes vekk.

Så imorgen kanskje det er litt enklere å ta seg til og fra jobb. Såfremt det ikke kommer mer snø, selvsagt.

Kategorier: kverulanse, livet. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se