Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Just like heaven

Publicerad: Söndag 2006-01-15.

Fredagens biobesök tillbringades vi på filmen Just like heaven, som handlar om en kille som flyttar in i en lägenhet där det tidigare bott en kvinna. Varför familjen helt plötsligt valt att hyra ut lägenheten får han inte veta, men han börjar misstänka att det hänt något hemskt när han får ett besök av ett spöke – eller är det det?

Filmens främsta målgrupp är kanske tonårstjejer (jag och min flickvän hjälpte definitivt med att höja medelåldern bland publiken ett par hack), full av klichéer och dåliga skämt. Men jag tyckte ändå om den, kanske för att jag är lite svag för den här typen av filmer, filmer som handlar om livet efter döden och gränslandet däremellan.

Inte för att jag egentligen tror på ett liv efter döden, det är nog snarare tvärtom, jag hoppas att när det är slut så är det slut. Men oavsett så är jag nyfiken på vad andra tycker och tänker om det, även om det berättas i form av ett amerikanskt romantisk drama för tonårsflickor…

Kategorier: film. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

  • Datum: 2006-01-16 20.39.19 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.2.cust.bredband2.com

Eller som skatan sa i sagan om älgen som fastnat under ett träd (från inspelning med Drutten & Gena):

"En del får leva livet ut, för andra är det redan slut!"

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se