Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Oppdatert fotografi

Publisert: Torsdag 2005-11-10.

Fotografiet av meg oppe i hjørnet av bloggsidene begynte å bli litt gammel, så nå har jeg oppdatert det til et nytt. Siden det forrige fotografiet ble tatt ved julefesten 2003 har jeg jo tross alt blitt to år eldre.

[Meg]
Meg i november 2005.

Kategorier: bilder, livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2005-11-10 19.19.25 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.2.cust.bredband2.com

Du påminner lite om Claes Eriksson från Galenskaparna!

  • Datum: 2005-11-10 23.22.58 CET
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: ************.customer.alfanett.no

Hmmm, är det en komplimang eller en förolämpning? :-)

  • Date: 2005-11-11 15.14.34 CET
  • Name: Roland Casselbrant
  • Website: http://www.casselbrant.org
  • Posted from: **********.734-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se

Helt sant...he, he...det var väldigt likt Claes Eriksson.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se