Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Bokhaug II

Publisert: Tirsdag 2005-11-08.

For halvannet år siden publiserte jeg en bilde på min haug med bøker jeg ikke rukket å lese ennå. Nå tenkte jeg at det var på tiden med en oppdatering… Jeg har ikke helt klart å ta meg gjennom de bøker jeg hadde på gang sist, jeg leste to, stoppet halvveis i den tredje og har ikke begynt på den fjerde i det hele tatt. Her er min nåværende haug med uleste bøker:

[En haug med ulest litteratur]

Dessuten leser jeg for tiden Engler og demoner av Dan Brown (på engelsk), jeg kjøpte en samling med fyre bøker av Dan Brown etter å ha lest Da Vinci-koden (på svensk).

Kategorier: bilder, bøker. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

Hmm, personally I didn't think 'The Da Vinci Code' was compelling enough to go out and buy other Dan Browns. Maybe I'm weird.

I can recommend 'The Worthing Saga' though, that was a pleasure to read (and to think about - Card usually buts some nice moral dillemas in his stories). Even though it's a bit unbalanced because of the way it was written (several parts independantly over several years).

  • Date: 2005-11-09 07.27.42 CET
  • Name: Peter Karlsson
  • Posted from: ************.customer.alfanett.no

Dan Brown is quite ok, I think, although I notice that Angels and Demons is almost the same book as The Da Vinci Code, just with a different setting.

I am also looking forward to reading The Worthing Saga, as I like Card's way of writing, I have read all of the Ender books and absolutely fell in love with them...

  • Datum: 2005-11-11 11.20.41 CET
  • Namn: David Hall
  • Vävplats: http://www.moonhouse.se/
  • Sänt från: ***************.telia.com

Nu inser jag att jag borde ha antecknat på vilken sida jag tröttnade på Digital Fortress. Sedan kan man sammanställa en lista över var olika personer gett upp.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se