Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Kategorier

Publisert: Lørdag 2005-10-29.

Etter flere måneders tenkning og noen timers hakking (tenk hvordan noen få netter borte kan få én så ivrig til å sitte ned foran datamaskinen og hakke) har bloggen min nå støtte for kategorier. Kategorier innebærer at jeg merker opp hver artikkel med et antall fordefinerte merker, hvilke beskriver emnet på artikkelen. Jeg har definert opp et antall kategorier som passer fint med hva jeg ofte skriver om, for eksempel søppelpost, kverulanse, og duppedingser.

Det fins ennå ikke noe indeks over kategorier, foruten listen i bunnen av hver kategoriside. Et indeks er planlagt, men nå er klokken to og jeg burde gå og sove litt, det tok litt lenge å kategorisere artiklene fra de siste to årene...

Oppdatering: Jeg har lagt til en kategoriindeks side-ved-side med måndesindeksen. Det fungerer dog ikke helt bra i MSIE, hvis du aner hvorfor er det bare å skrike.

Denne artikkelen er referert i: Ny kategori.

Kategorier: Internett. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2005-10-30 01.04.26 CEST
  • Namn: David Hall
  • Vävplats: http://www.moonhouse.se/
  • Sänt från: ***************.telia.com

Själv funderade jag på att ta bort kategorierna helt på min blogg. Det är så jobbigt att kategorisera, fast jag skulle kunna fortsätta mina experiment med automatkategorisering utifrån etiketter+bayesian-jox.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se