Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Mat, mat, massor av mat

Publisert: Mandag 2005-10-24. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Igår var det återigen dags för en ”lång lunch” hos Chaals och de andra Operamänniskorna i den stora lägenheten Opera hyr. Inbjudan talade lite svävande om att det skulle pågå mellan middag och midnatt, så vi (jag och min flickvän) dök upp runt klockan tre. Det visade sig vara ett vist val eftersom matlagningen just hade hunnit komma igång, så vi hade möjlighet att prova på det mesta.

Det blev många sorters maträtter, allt från den en snabb och enkel (och uppskattad) ugnsbakad falukorv som vi tillagade, till Eddys heldagsprojekt som redan var påbörjat när vi dök upp, men som inte serverades förrän efter klockan 22 på kvällen. Efter förra gången så hade vi lärt oss tricket att äta små portioner, då har man möjlighet att prova på mer utan att magen sprängs, även om det nästan kändes så till slut. Största hitten blev återigen Joens chokladkladdkaka, den blev så populär att han fick laga en till…

Chaals har skrivit en bättre beskrivning av dagen än vad jag orkar göra just nu, men hur som helst var det väldigt trevligt.

Kategorier: livet, mat. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se