Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Forhåndsutgave av Opera 9.0

Publisert: Fredag 2005-10-21.

Opera Mini var ikke det eneste Opera Software ga ut igår, vi frigav også den første forhåndsutgaven av Opera 9. Opera 9 har flere nye spennende funksjoner som jeg har skrevet noe om i min andre blogg: vevstedspesifikke innstillinger, hvilket betyr at du kan ha forskjellige innstillinger avhengig av hvilket vevsted du besøker; en innebygd redigeringsfunksjon for innstillinger, hvilket gjør at du ikke trenger å endre i opera6.ini manuelt så ofte; og mulighet til å logge feilmeldinger til fil, noe som kan være veldig interessant når man utvikler vevsider.

Det er selvsagt mye mer, de ting jeg har beskrevet over er hva jeg har arbeidet mest med personlig. For alle detaljer, se betatestsiden snapshot.opera.com. Der finner du alltid informasjon om aktuelle forhåndsutgaver av Opera. Se også Arves sammenfatning.

Denne artikkelen er referert i: Forhåndsutgave 2 av Opera 9.0 samt Opera 9 ute nå!.

Kategorier: Internett, jobb, programvare. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se