Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Min neste mobiltelefon

Publisert: Torsdag 2005-10-13.

Nå har jeg endelig funnet en telefon jeg ønsker å oppgradere P800-en min til, nemlig Sony Ericssons nylig presenterte P990. Dette er en senere versjon i samme telefonserie, med de funksjoner jeg har sagt at jeg ønsker i den neste telefonen min, nemlig 3G og WLAN. At den dessuten har et tastatur, noe jeg har savnet siden batteriet i Psion Revo+-en min sluttet å fungere, er ikke en noen ulempe.

Nokia har svart og presentert noen nye telefoner i den nye E-serien sin. De ser dog alle ut til å være basert på serie 60-grensesnittet og savne pekeskjerm, så de er ikke noe for meg.

Det eneste triste med P990i er at den ikke lanseres før mars neste år, det blir til å holde seg til den tid...

Denne artikkelen er referert i: I went to Cambridge and all I got was these lousy photographs samt Office 2.0.

Kategorier: duppedingser. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Date: 2005-10-14 10.07.09 CEST
  • Name: Eira
  • Website: http://epistel.no/
  • Posted from: **.80-202-100.nextgentel.com

Men har den Ctrl-tast?

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se