Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Oppmerksomhet

Publisert: Tirsdag 2005-10-04.

Til tross for at jeg hovedsakelig leser aviser på veven og får mine nyheter via radio og tv så synes jeg kan være greit av og til å lese en ekte papiravis. Siden jeg er alt for trøtt for å lese en morgenavis på hverdagsmorgener, og den når jeg kommer hjem fra jobben uansett bare inneholder nyheter jeg allerede hørt og lest om, har jeg et helgeabonnement (fredag–søndag) på Dagsavisen.

Siste uken gjennomgikk avisen en liten ansiktsløftning, hvor man bland annet løftet fram kulturnyhetene og rokerte litt på innholdet. Dette gikk meg dog ganske ubemerket forbi, det som gjorde at jeg noterte at noe hadde blitt endret var nemlig at de bytt typesnitt på brødteksten.

En gang nerd, alltid nerd, antar jeg...

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

 • Datum: 2005-10-04 19.43.48 CEST
 • Namn: Anders Carlsson
 • Sänt från: ******************.2.cust.bredband2.com

Kör de med Comic Sans nu? :-)

En del av VLTs läsare har efterfrågat sällandagsprenumeration, men från tidningen besvaras att det (ännu?) inte är distributionstekniskt möjligt. Jag känner inte till hur pass vanligt det är med dagstidningar som möjliggör den sortens prenumeration, men kanske du ska skatta dig lycklig att Dagsavisen erbjuder det. Norsk post eller tidningsbud kanske är mer kompetenta än svenska?

 • Date: 2005-10-05 08.42.58 CEST
 • Name: Tiram
 • Website: http://tiram.org/
 • Posted from: ***********.idium.no

Det er fleire aviser som tilbyr abonnement på bare lørdagsutgaven (bl.a. Klassekampen og Dagens Næringsliv), men jeg har ikke hørt om noen andre som tilbyr "helgeabonnement." Men så visste jeg ikke at Dagsavisen gjorde det heller, så ...:)

Trur jeg skal foreslå det for min faste. Jeg har lørdagsabo nå, men fredag+lørdag hadde vært fint.

Og det slo meg plutselig at jeg burde vel svart på engelsk, som var språket i den originale posten. Men jeg gidder ikke skrive dette om att:)

 • Dato: 2005-10-05 08.48.26 CEST
 • Navn: Peter Karlsson
 • Sendt fra: *******.opera.com

Tiram: Du har feil innstillinger, denne bloggen publiseres på svensk, norsk og engelsk. Hvis du konfigurerer nettleseren din riktig får du riktig språk, hvis ikke kan du bruke språkpekeren oppe til venstre.

 • Date: 2005-10-06 13.01.13 CEST
 • Name: Tiram
 • Website: http://tiram.org/
 • Posted from: ***********.idium.no

Ah, jeg tenkte ikke så langt! Jeg skylder på Opera, som har kasta rundt på innstillingene. Jeg hadde glemt språkinnstillingene ...

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se