Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

En olycka kommer sällan ensam

Publisert: Mandag 2005-10-03. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Igår var det någon som försökte bryta sig in i min dator. Idag kraschade orddatabasen i mitt skräppostfilter, vilket gjorde att det slutade filtrera.

Tämligen irriterande.

Can't open file 'wordlist.db' in directory '/home/peter/.bogofilter'.
error #22 - Invalid argument.

Make sure that the BerkeleyDB version this program is linked against
can handle the format of the data base file (after updates in particular)
and that your NFS locking, if applicable, works.

Kategorier: Internett. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se