Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Ikke helt dødt

Publisert: Tirsdag 2005-08-16.

Jeg har endelig, etter kun to og et halvt år siden den forrige mindre endringen, gitt ut en ny oppdatering av mitt statistikkprogram for Fidonet og Usenet, Turquoise SuperStat. Ikke mye er endret siden sist, noen mindre feil er rettet opp og programmet er nå igjen mulig å kompilere med moderne kompilatorer. Interessert? Løp til Alioth og hent, eller installér Debianpakken.

Kategorier: Fidonet, Internett. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se