Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Fantastiska fyran

Publisert: Onsdag 2005-08-03. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Jag var på bio igår kväll och såg Fantastiska fyran. Jag hade väl egentligen inga större förhoppningar om att filmen skulle vara så väldigt bra, speciellt inte efter att nyligen ha sett en bra superhjältefilm så var jag beredd på en liten besvikelse, men eftersom jag alltid hållit Fantastiska fyran som min favorithjältegrupp kunde jag ändå inte motstå att gå.

Filmen har fått ett ganska kyligt mottagande i pressen och jag förstår varför. Filmen är ganska seg och kommer aldrig riktigt igång, tre fjärdedelar av filmen går åt till att förklara bakgrundshistorien och själva kampen mot superskurken blir löjligt kort. Min rekommendation blir att vänta med att se på filmen till den kommer på hyr-dvd. Själv kommer jag nog ändå att köpa den, men jag väntar till jag hittar den för under hundralappen (vilket inte brukar vara så svårt, i alla fall inte i norska kronor), mest för att göra min samling superhjältefilmer komplett.

Det är intressant, förresten, att medan tv-kanalerna ägnar sommaren åt att visa gamla repriser och allmänt försöka få folk att inte titta på tv, så storsatsar filmbolagen på stora premiärer. Jag får inte helt det där att gå ihop.

Denne artikkelen er referert i: Notiser samt Fantastic Four II.

Kategorier: film. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2005-08-03 14.17.50 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.2.cust.bredband2.com

Jag såg ett program på MTV "behind the scenes" om filmen Fantastic Four. Alla skådespelarna var *så* nöjda, och tyckte speciellt mycket om karaktärerna eftersom deras superegenskaper stämmer så bra med deras "vanliga" jag. De såg också väldigt mycket fram mot att få göra en uppföljare, men konstaterade att det hänger mycket på om folk ser första filmen. Månntro det blir en uppföljare?

  • Datum: 2005-08-03 19.48.50 CEST
  • Namn: Storebror
  • Sänt från: **********.568-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se

Elementära dumheter. Filmen är bra och klart sevärd på bio!Jag håller till fullo med SvD:s rescensent som ger den ett fott betyg! En bra film som verkligen sätter karaktärerna på kartan och sedan dessutom bjuder på maffig action.

  • Datum: 2005-08-03 20.58.35 CEST
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: ************.customer.alfanett.no

Kul att höra att det någon tyckte den var bra i alla fall. Då var kanske produktionen inte helt bortkastad i alla fall... :-)

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se