Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Hämnden är ljuv?

Publisert: Onsdag 2005-07-27. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Som bekant hyser jag inte någon större kärlek för skräppostare, och jag har ofta uttryckt att jag tycker att det borde göras något handgripligt åt problemet. Igår stod att läsa att en rysk skräppostare blivit mördad (om det faktiskt var för skräppostandet eller av andra orsaker framgår inte). Det kanske är en lite väl drastisk ”lösning” på problemet, förhoppningsvis borde det gå att hitta en lite mer civiliserad utväg.

Bland övriga nyheter idag noterar jag att arkeologer hittat vad skräppostare skulle ha sålt om de levt på stenåldern. Fast jag vet inte riktigt om jag tror på den affärsidén. Jag menar, gjord av sten? Aj.

Uppdatering: Det verkar som mordet inte hade något med skräpposten att göra, utan bara var ett ”vanligt” rånmord.

Kategorier: pekere, søppelpost. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2005-07-27 21.54.43 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.2.cust.bredband2.com

"Rock hard" för all del, men i det här fallet tvivlar jag på arkeologernas förklaring. Jag ser det lika gärna som en stötel till en mortel, för att mala örter. De föremål vi lämnar efter oss kommer att förbrylla forskarna om 20000 år också, med skillnaden att vi kanske kan dokumentera och genom regelbunden förnyelse bevara dokumentationen om vilka vi var och vad vi gjorde. I Västerås finns det en låda nedgrävd med en hälsning från nu till framtiden, tänkt att grävas upp om några tusen år eller så.

  • Datum: 2005-07-28 16.38.34 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.2.cust.bredband2.com

Om det nu var ett rånmord, och inte ett attentat maskerat som rånmord, är det ytterligare ett bevis på att omvärlden värderar en efter vad man äger och vem man ser ut att vara, mer än vem man faktiskt är? ;-/

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se