Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Fest

Publicerad: Fredag 2005-07-15.

Igår var det ”formell middag”, som väl kanske inte var så otroligt formell. Jag glömde ta med mig kameran, men trots att det bara hade tagit en minut eller så att gå tillbaka till hotellrummet för att hämta den så tyckte jag inte det var värt det, med så mycket nördar på så liten yta så var det ganska många kameror ändå. Och som jag trodde, den enda bilden värd att tas är redan publicerad.

Gott om intressanta föredrag idag, men det börjar kännas som den här konferensen är lite väl lång.

Kategorier: livet, resor. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

  • Datum: 2005-07-16 10.17.48 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.2.cust.bredband2.com

Det börjar likna mer kollo än konferens.. Peters brev från kolonien.

  • Datum: 2005-07-16 11.30.26 CEST
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: **********.hut.fi

Ja, nästan lite sånt faktiskt. Börjar få lite hemlängtan, men jag har i alla fall inte spelat bort mina pengar (än) :-)

  • Datum: 2005-07-17 23.31.39 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.2.cust.bredband2.com

Ett tidens tecken hade väl annars varit Debianpoker?

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se