Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Helsingfors

Publisert: Lørdag 2005-07-09.

Så var det på tide igjen for DebConf, en konferanse med, av og for Debianutviklere. Siden jeg er Debianutvikler, og liker Finland, syntes jeg det var en god idé å kombinere de to og ta en tur over til Helsingfors (eller snarere Otnäs i Esbo straks utenfor Helsinki) i sommervarmen. Været utenfor vinduet er sol og varm, blå himmel og kun noen få skyer. Men det gir jeg blaffen i, jeg sitter inne i et stort datarom med min bærbare datamaskin foran meg og har det gøy.

Siste gang jeg var med på DebConf var for to år siden, da evenementet ble arrangert i Oslo, på praktisk sykkelavstand fra leiligheten min. Dette år bor jeg på hotell, og det tar kun noen få minutter å gå.

Denne artikkelen er referert i: Productive vacation, Book review: Shadow of the Giant samt Ullersäter, Molde, Helsinki, Nynäshamn and Oslo.

Kategorier: livet, reiser. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

Äsch, vad synd att vi råkar vara ute på sommarstugan! Annars hade vi ju kunnat träffas IRL! Säg till nästa gång du rör dig i Finland om du har lust att ses!

  • Datum: 2005-07-10 17.37.44 CEST
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: **************.debconf5.hut.fi

Min tajming är som vanligt perfekt :-)

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se