Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Googlemoro

Publisert: Onsdag 2005-07-06.

Googles kart er morsomme. Her bor jeg, herfra kommer jeg opprinnelig og her bodde jeg når jeg studerte i Västerås. Og her kan man angivelig se Jesus (fra Google Sightseeing via Erik Stattin). Satellittbilder klarer de, men det virker være litt verre med geografien. Legg merke til plasseringen av Belgia og Nederland på dette kartet (det blir dog riktig når man zoomer inn litt).

Denne artikkelen er referert i: Neste logiske skritt.

Kategorier: pekere. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2005-07-06 10.54.46 CEST
  • Namn: Peter Korkala
  • Vävplats: http://peter.korkala.se
  • Sänt från: **************.telia.com

Ha! Vad fränt! Visste inte att Google hade lagt upp satellitbilder för Europa nu, var in och kikade på USA förut.

Jag bor här: http://maps.google.com/maps?ll=59.869652,15.011101&spn=0.075016,0.131441&t=k&hl=en

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se