Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Mer søppelpost fra MultiNet og Fonn

Publisert: Tirsdag 2005-07-05.

Etter innslaget på Insider på svenske TV 3 forrige våren, i forbindelse med den nye lovgivningen som forbyr søppelpost i Sverige, så trodde jeg at det notoriske søppelpostfirmaet MultiNet og deres mange fasader hadde sluttet med slike ting. Men dessverre, gleden varte ikke for evig, nå er de igjen tilbake under HyrData-navnet og prøver å få meg til å bestille kurslokaler i Stockholm(!) for datautdannelser.

Etter en langsom start på året da jeg kun, hittil, sett én ny svensk søppelposter virker det som de gamle synderne har våknet igjen. Noen uker tilbake fikk jeg søppelpost fra Uppsalabaserte FONN, hvilke har vært ganske tyste etter å ha blitt idømt bøter i Danmark. Men nå virker det som de er tilbake i bransjen igjen.

Sukk. Hva skal det egentlig til for å få stoppet denne typen av folk? Kjemisk kastrering?

Kategorier: søppelpost. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se