Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Søppelpostattakk

Publisert: Lørdag 2005-05-14.

Søppelpostsenderne viser virkelig ikke noe tegn på å gi seg. Som jeg nevnt tidligere bruker jeg Bogofilter for å sortere vekk søppelpost fra innkurven min. Det har fungert veldig bra, kun noen isolerte ganger har søppelbrev ikke blitt sortert vekk, og hva jeg kan se har ikke noen legitime brev blitt flagget som søppel. Men nå i det siste har det ikke fungert like bra.

De siste ukene har mengden søppelpost som ikke blir sortert vekk økt fra isolerte tilfeller til fem–ti brev om dagen (av de tusenvis av søppelbrev jeg mottar hver uke), noe som er riktig, riktig irriterende. Muligens at det er et tegn på at det er på tide å oppgradere min installasjon av bogofilter til en nyere versjon med et håp om at den håndterer det bedre? Eller har søppelpostsenderne helt enkelt etter noen år begynt å lære seg hvordan man overlister automatiserte filtreringsverktøy, nå når alle bruker slike?

Kategorier: søppelpost. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2005-05-15 10.31.11 CEST
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: ************.customer.alfanett.no

Och nu verkar det som det är någon ny version av Sober igång som skickar ut tyska hatbrev igen. Tvi vale.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se