Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Dumme svar fra kundeservice

Publisert: Fredag 2005-04-29.

Jeg nevnte tidligere at Telenor besluttet å legge ned sin Usenet news-tjeneste fra den 1. mai. Siden jeg indirekte er kunde hos Telenor via Canal Digital så klaget jeg til Canal Digitals kundeservice om dette og fikk til svar att de ikke har noen planer på å skifte leverandør slik jeg kunde få Usenet News-tilgang et annet sted. Da krevde jeg å få prisen satt ned, hvorpå jeg fikk dette svaret:

Fra: Canal Digital Kundeservice
Dato: Fre, 29. apr 2005 15:34:04 +0200
Emne: Re: Re: Re: Re: News (Usenet)

Hei!

Takk for din henvendelse.

Da ditt online abbonement er kostnadsfritt inkludert i abbonementet, medfører ikke bortfallet av usenet fratrekk i abbonementsprisen.

[...]

Det må være det dummeste svar jeg noensinne fått fra kundeservice.

Men nå virker det som Telenor har revurdert nedleggelsen, så kanskje jeg slipper å dra dette videre.

Denne artikkelen er referert i: Kundene–Telenor 1–0.

Kategorier: kverulanse. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Date: 2005-05-01 22.56.48 CEST
  • Name: David Pettersson
  • Website: http://www.moonhouse.se/
  • Posted from: ****************.telia.com

Så fint, då kan de ju hävda att de bara tar betalt för faktureringen och att allt annat erbjuds utan extra kostnad.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se