Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Oppgradering

Publisert: Søndag 2005-04-24.

Jeg oppgraderte min hovedarbeidsstasjon hjemme fra Debian 3.0 («Woody») til hva som kommer til å bli 3.1 («Sarge») under helgen. Vanligvis liker jeg Debians pakkehåndtering, spesielt apt-get, men det er når man holder seg innom en og samme utgave. Å oppgradere fra en utgave til en annen er noe helt annet, og jeg måtte gjøre en hel del jobb manuelt for å forhindre programmet fra å fjerne pakker jeg gjerne ville beholde, men til slutt fikk jeg det til.

Nå prøver jeg å bli tilfreds med den nye versjon av Gnome som kommer med 3.1 Siden den gamle versjonen var gammel nektet den å importere noen av mine gamle innstillinger i det hele tatt, noe jeg finner veldig irriterende, spesielt som jeg tilbrakt lang tid på å skreddersy det til å virke akkurat som jeg ønsket meg. Etter å ha revet meg i håret en stund (bare billedlig) har jeg ihvertfall nesten klart å få det å virke som jeg ønsker, men det er en bit igjen før jeg blir helt fornøyd.

Kategorier: programvare. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se