Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Sognsvann

Publisert: Lørdag 2005-04-23.

Etter å ha tilbrakt morgenen med å vaske klær å rydde opp i leiligheten min (ja, noen ganger så skjer det at jeg gjør det) så bar det av sted på en tur til Sognsvann, et friluftsområde akkurat over bygrensen (lett tilgjengelig med t-banen). Vi var en gjeng (omkring ti, tror jeg) utlendinger fra Opera som syntes det var på tide å fire at våren har kommet, med en liten piknik.

Solen varmet ganske bra, men så kom det noen skyer og da var jeg glad for at jeg både hadde langermet genser og jakke på meg. Men uansett så var det hyggelig, den store fordelen med å bo i Oslo er at naturen er så lett tilgjengelig. På sommeren er Sognsvann dessuten et populært sted å bade på, men det er nok fortsatt litt tidlig for det...

Kategorier: reiser. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se